Itsetuntemuksen kasvuryhmä verkossa

Voit liittyä mukaan milloin tahansa ja näet heti aikaisemmat ja mielenkiintoiset luennot. 

Ilmoittaudu tästä

Huhtikuun luennosta sanottua

Huhtikuun luentotallenne kiintymyssuhteista on heti katsottavissa. Pääset samalla mukaan myös keskusteluun, luennon teemoista.

Jokainen luento on livelähetys, joka tallentuu, joten voit katsoa kaiken materiaalin, kun sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Itsetuntemuksen kasvuryhmä on alkanut huhtikuussa ja kestää vuoden loppuun saakka - pääset heti mukaan

Olet lämpimästi tervetullut itsetuntemuksen vuosiryhmään, jossa pääset tutustumaan itseesi. Matkaamme lempeästi lähtien lapsuudestamme, kohti nykypäivää samalla tutustuen historiaamme, jotta ymmärrämme, kuinka lapsuutemme elää meissä myös nykypäivänä.

Ryhmään voi ilmoittautua aina vuosineljännekseksi kerrallaan tai samalla koko vuoden ohjelmaan.

Itsetuntemuksen kasvuohjelman tavoite on antaa osallistujalle työvälineet sekä tie syvempään itsetuntemukseen sekä oman merkityksen ja oman paikan löytämiseen tässä alati muuttuvassa maailmassa.

Yksi osa ihmisenä kasvua on ymmärtää oman historian ja menneisyyden vaikutus nykyhetkeen, niin hyvässä, kuin pahassakin ja kasvuohjelmassa saat työvälineet menneisyyden käsittelyyn, irtipäästöön sekä anteeksiantoon ja pääset luomaan hyvää perustaa tulevalle.

Koko ohjelma maksaa vain 49€ (ajalla huhtikuu - joulukuu). Maksun voi maksaa myös osissa.

Katso ryhmän aikataulut, eli verkkoluentojen ajat alempaa. Kaikki luennot myös tallentuvat myöhempää katselua varten. Luentotallenteet ovat käytössäsi 6 kk ajan koko ohjelman päättymisen jälkeen (03/2025 saakka).

Ryhmän ensimmäinen kausi on alkanut huhtikuussa ja tässä kolmen kuukauden jaksossa käymme läpi seuraavat teemat:

Minä ja menneisyyteni, ylisukupolvinen perintö, tiedostamalla irti traumoista ja niiden käsittely

Huhtikuun teemana ovat lapsuutemme varhaiset mallit, kuten kiintymyssuhteet. Pääset ymmärtämään oman kiintymyssuhdemallisi, mahdolliset traumanpaikat sekä saat taitoja turvalliseen tunteiden käsittelyyn ja traumatyöskentelyyn sekä irtipäästöön. Varhaisten mallien käsittely ja prosessointi tuo turvaa ja luo hyvää pohjaa tulevalle.

Huhtikuun luento 18.4. klo 19:00 - 21:00. Luento on vuorovaikutteinen ja luennon aikana on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä teemaan liittyen. Saat luennon yhteydessä mielekkäitä tehtäviä, jotka ovat vapaaehtoisia ja jotka auttavat sinua teemojen sisäistämisessä.

🌟🌟🌟

Toukokuun teemana on oman itsensä ymmärtäminen ja näkyväksi tuleminen. Kuinka voimme alkaa kuulemaan johdatusta sekä rohkaistua olemaan oma itsemme turvallisesti. Pääset rakentamaan oman elämäsi terapeuttisen aikajanan. Opit tuntemaan ja tunnistamaan, että mitkä asiat elämässäsi aidosti tekevät sinulle hyvää ja mitkä ovat sellaisia asioita, joista on hyvä jopa irroittautua.

Toukokuun luento järjestetään 16.5. klo 19:00 - 21:00. Luento on vuorovaikutteinen ja luennon aikana on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä teemaan liittyen.

🌟🌟🌟

Kesäkuun teemana ovat ns. periytyvät mallit sukupolvelta toiselle. Tutustumme psykologisiin malleihin, jotka ovat kulkeneet näkymättömänä perintönä sukupolvelta toiselle. Avaamme myös psykodynaamista mallia sekä sitä, kuinka nämä mallit kulkeutuvat alitajuisesti pitkiäkin ketjuja. Opit tunnistamaan toukokuussa tehdyn oman elämäsi terapeuttiselta aikajanalta mahdolliset toistuvat ja perityvät mallit sekä pääset harjoittelemaan niiden katkaisua

Kesäkuun luento järjestetään 6.6. klo 19:00 - 21:00. Luento on vuorovaikutteinen ja luennon aikana on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä teemaan liittyen.

🌟🌟🌟

Itsetuntemuksen vuosiryhmän toisen lukukauden teemana on Rakkaus & itsetunto ja se jakautuu kuukausittain seuraavasti.

Heinäkuu: Minä, kehoni ja mieleni, itsemyötätunto ja rakkaus itseä sekä toisia kohtaan. Luentoaika 18.7. klo 19:00 - 21:00

Elokuu: Omat rajat ja tarpeet - rakkautta itseä kohtaan on osata ilmaista itseä selkeästi toisille, tulla ymmärretyksi. Luentoaika 15.8. klo 19:00 - 21:00.

Syyskuu: Hyvän ja terveen itsetunnon peruspilarit. Luentoaika 12.9. klo 19:00 - 21:00.

Tutkimme ja tutustumme omaan minäkuvaan sen rakentumiseen sekä siihen, kuinka tätä voimme kehittää aina oman elämämme loppuun saakka.

🌟🌟🌟

Itsetuntemuksen vuosiryhmän kolmannen ja viimeisen lukukauden teemana on Elämän tarkoitus ja merkitys.

Lokakuu: Kuka minä olen ja miksi olen olemassa.  Lokakuun luentoaika 17.10. klo 19:00 - 21:00

Lähdemme tutustumaan oman elämämme ja olemassaolomme tarkoitukseen sisältämme käsin. Valmistelemme tällä luennolla sitä, kuinka voimme lähteä löytämään merkitystämme pienin ja lempein askelin.

Marraskuu: Oman elämän tarkoituksen ymmärtäminen ja löytäminen. Marraskuun luentoaika 14.11. klo 19:00 - 21:00

Syvennämme omaa tarkoitustamme sekä merkitystämme,

Joulukuu: Johdatus ja sen kuuleminen sekä ymmärtäminen, luottaen tulevaan. Luento torstaina 12.12. klo 19:00 - 21:00.